Melisa Asli Pamuk uskoro po prvi put u romantičnoj komediji

Turska glumica Melisa Asli Pamuk viđena je na ulicama Istanbula od strane pripadnika medija. Tom prilikom je dala novi intervju prisutnim novinarima.

Melisa Asli Pamuk uskoro po prvi put u romantičnoj komediji

Foto Credits: IMDB

Melisa Asli Pamuk je govorila o svom poslu ali i o privatnom životu. Glumica je rekla da će po prvi put u svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri glumiti u romantičnoj komediji. U pitanju je potpuno novo iskustvo za nju. Nada se da će se u svemu dobro snaći i svideti gledaocima.

Kada je u pitanju njen privatan život, glumica je potvrdila da je sve u najboljem redu. Melisa je u vezi sa Mustafom Mertom Kocom. Imaju sjajan odnos, srećni su zajedno i nada se da će tako i ostati.

Kada je u pitanju njena glumačka karijera, Melisa Asli Pamuk se pojavila jedanaest projekata. Poslednja serija na kojoj je radila bila je Yeni Hayat / Novi život. U njoj je tumačila glavnu žensku ulogu, Yasemin Karatan. Trenutno se priprema za njen novi projekat, seriju Hayaller ve Hayatlar koja će se snimati za digitalnu platformu. U toku ove godine radila je na filmu Kilit, gde je glumila Selin.

Prvu ozbiljniju ulogu imala je u TV seriji Yer Gok Ask, gde je 2013. godine glumila Sevdu.

NOVO - Burak Ozcivit na suđenju!

 By: Milt-TV Exposed