Burak Ozcivit na suđenju!

Suđenje u slučaju navodnih uvreda koje je Burak Ozcivit izgovorio na setu snimanja serije Kurulus Osman u decembru prošle godine je počelo. U slučaju da bude optužen, glumac bi mogao da dobije i do četiri godine zatvorske kazne!

Burak Ozcivit na suđenju!

Foto Credits: Milliyet

Pre više od godinu dana, tačnije 8. decembra 2020. godine, jedan od ljudi sa seta serije Kurulus Osman je optužio Buraka Ozcivita da ga je vređao. Taj radnik je kasnije podneo prijavu, a tužilaštvo je donelo odluku da je moguće da se slučaj zaista dogodio i podiglo je tužbu protiv popularnog glumca.

Suđenje u ovom slučaju je već počelo i to ne baš dobro po samog Buraka.

Prema pisanju turske štampe, svedok je potvrdio optužbe protiv Buraka Ozcivita! Burak je prema rečima svedoka bio veoma agresivan prema ekipi sa kojom je radio na seriji. To mu čak nije bilo ni prvi put da radi slične ili iste stvari. U svoju odbranu, Burak Ozcivit je rekao da je situacija bila intenzivna i napeta, ali da nikada nije upotrebio reči koje bi nekog uvredile. Veoma „zagrejan“ i napet razgovor ne može da se podvede pod uvrede, smatra popularni turski glumac.

Ostaje da vidimo kako će ceo ovaj slučaj proceniti sud.

NOVO  - Turska glumica Sera Tokdemir u veoma teškom stanju, prebačena na intenzivnu negu!

 By: Milt-TV Exposed