Turska glumica Sera Tokdemir u veoma teškom stanju, prebačena na intenzivnu negu!

Glumica Sera Tokdemir vodi veliku životnu bitku. Sera je čak prebačena na odeljenje intenzivne nege. Prenosimo o čemu se radi.

Turska glumica Sera Tokdemir u veoma teškom stanju, prebačena na intenzivnu negu!

Foto Credits: Internet Haber

Sera Tokdemir je do skoro radila na snimanju popularne dečije TV serije Tozkoparan. Njenu svakodnevnicu i snimanje serije je prekinuo koronavirus. Glumica je nedavno potvrdila da je u bolnici i da je zaražena ovim nezgodnim virusom. Njeno zdravstveno stanje je loše i  teško, pa je zbog naglog pogoršanja prebačena na odeljenje intenzivne nege. Sera je potvrdila da je dobila sve potrebne vakcine i zamolila ljude da se vakcinišu i takođe podjednako važno na vreme testiraju na koronavirus, čim osete prve simptome.

Turski mediji su odmah podsetili na Hazal Kayu i njen slučaj kada je došla da se vakciniše protiv koronavirusa. Glumica je tada naišla na vakcine kojima je istekao rok upotrebe, a iz Ministrastva zdravlja je dobila odgovor da je vakcina upotrebljiva još neko vreme nakon propisanog roka. Sada se otvara pitanje same vakcinacije i tih rokova, ali to je već neka druga tema.

Ono što je ovog trenutka najbitnije je da glumica Sera Tokdemir dobije ovu tešku i važnu životnu bitku. Usledio je zaista veliki broj poruka podrške Seri, kojima se ovim putem pridružujemo.

NOVO - Alp Navruz i Ayca Aysin Turan POTVRDILI SVOJU VEZU!

 By: Milt-TV Exposed