Poznat glumački kadar nove turske serije Hayat Bugun / Život danas

Turska serija Hayat Bugun / Život danas predstavlja adaptaciju popularne američke serije pod nazivom New Amsterdam / Novi Amsterdam. U pitanju je doktorska serija od koje su veoma velika očekivanja.

Poznat glumački kadar nove turske serije Hayat Bugun / Život danas

Foto Credits: Promo

Turskim TV serijama u aktuelnoj sezoni uskoro će se pridružiti još jedna. Reč je o seriji koja će pratiti živote doktora a nosi naziv Hayat Bugun ili u prevodu Život danas. Ovaj projekat je ranije najavljen pod nazivom Yeni Istanbul / Novi Istanbul, ali je u međuvremenu naziv promenjen.

U kreiranju turske verzije serije učestvovaće i David Schulner, kreator orginalne verzije serije New Amsterdam koja je privukla dosta pažnje i imala veliki broj fanova.

Poznat je i glumački kadar turske serije Hayat Bugun / Život danas. U glavnoj ulozi doktora Barisa Guvenera pojaviće se Ulas Tuna Astepe. U pitanju je lik koji je se u orginalu zove Dr. Max Goodwin. Hazar Erguclu će tumačiti lik doktorke Suzan Mayer (u orginalu Helen Sharpe). Tansel Ongel će glumiti doktora Arasa Demircija (Dr. Floyd Reynolds u orginalnoj verziji). Hande Dogandemir će takođe imati veoma važnu ulogu u seriji i glumiće doktorku Derin Nalbantoglu (Dr. Lauren Bloom). Mert Denizmen će glumiti doktora Andaca Saglama (Dr. Iggy Frome u orginalu) a Serif Erol doktora Alija Haydara Orucova (Dr. Vijay Kapoor).

U narednom periodu biće otkriven datum premijere ovog projekta koji će se emitovati na kanalu Show TV.

NOVO - Sila Turkoglu u još jednoj seriji!

By: TV Exposed