Almila Ada – Najvažnija stvar je porodica!

Treća sezona serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja nastavlja da se sastaje sa publikom utorkom uveče na Kanalu D, nastavlja se punom parom.

Almila Ada – Najvažnija stvar je porodica!

Foto Credits: DiziCentral

Iako gledanost serije nije tako visoka kao u prve dve sezone, lojalna publika i dalje pokazuje interesovanje za projekat Uc Kiz Kardes.

Almila Ada, koja u seriji tumači lik Donus, svojim nastupom pleni pažnju i stalno dobija komplimente od obožavalaca svojom lepotom. Ada, koju su na društvenim mrežama često hvalili zbog uspeha u liku Donus, izjavila je da je najvažnija stvar koju je naučila iz ove serije bila „porodica”.

Glumica Almila Ada je rekla: „Ne postoji ništa važnije u životu od porodice“, misleći na priču o 3 sestre punu sukoba u TV seriji Uc Kiz Kardes.

Serija, koja je toplo prikazala privrženost Turkan, Derye i Donus jedni drugima, započela je novu sezonu potpuno drugom pričom. U seriji u kojoj se protraćeni životi susreću sa publikom, bolest lika Donus je duboko uticala na publiku.

Mnogo problema

Almila Ada, koja igra lik Donus u Uc Kiz Kardes / Tri sestre, izjavila je da u životu nema ništa važnije od porodice i rekla:

„Veze tri sestre su ozbiljno oštećene zbog gomilanja mnogih problema koji su proistekli iz nedostatka komunikacije koja se akumulirala ranije i gubitka njihove majke. Ali mislim da će se ovaj odnos poboljšati. Tri sestre, koje su odrasle veoma voleći jedna drugu, naći će snagu u svojim srcima da oproste greške i ponovo se zagrle sa saosećanjem. Da sam na mestu Donus; Razgovarala bih sa obe sestre o tome kako se osećam, fokusirala bih se na oprost, rešavanje problema i našu budućnost. Na kraju krajeva, nema ništa važnije od porodice, volela bih da uradim sve što je potrebno da sakupimo polomljene stvari i ponovo se zagrlimo.”.

View this post on Instagram

A post shared by Almila Ada (@almilaada)

NOVO - Serija Binbir Gece / 1001 noć i dalje privlači pažnju

By: TV Exposed