Kraj sa Sluškinjama

Serija Sluškinje (tur. Hizmetçiler) čije su se prikazale tek tri epizode, neće ugledati svjetlo dana na kraju pandemije virusa korone. Serija koja se prikazivala na turskome Kanalu D, a čiju je produkciju potpisivala kuća Fabrika, okupljala je glumce kao što su Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı i Seçkin Özdemir. ...

Kraj sa Sluškinjama

Serija Sluškinje (tur. Hizmetçiler) čije su se prikazale tek tri epizode, neće ugledati svjetlo dana na kraju pandemije virusa korone.

Serija koja se prikazivala na turskome Kanalu D, a čiju je produkciju potpisivala kuća Fabrika, okupljala je glumce kao što su Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı i Seçkin Özdemir.

Nažalost, kada serija nije dobila očekivane pozitivne ovacije i rekaciju publike, nakon samo tri epizode Kanal D odlučio ju je zaustaviti te je donesena odluka o finalu sezone. U obrazloženju koje je navela produkcijska kuća kazali su da je razlog obustavljanja koronavirus.

Serija je opisivala misteriozne i intrigantne veze između četiri sluškinje koje su radile jednoj luksuznoj istanbulskoj zgradi i vlasnika stanova u kojima su radile. Serija je bila zamišljena kao prerada meksičke uspješnice „Ellas son La Alegris Del Hogar“ koja u toj državi lomila rekorde gledanosti.

By: TV Exposed