Rabia Soyturk je veoma ljuta zbog izjave Canera Topcua!

Stigle su veoma neprijatne i neočekivane vesti o mini-skandalu koji se desio između bivših partnera iz TV serije Duy Beni, Canera Topcua i Rabie Soyturk. Pa šta se desilo?

Rabia Soyturk je veoma ljuta zbog izjave Canera Topcua!

Foto Credits: Haberler

Caner Topcu je dao intervju novinaru Hakanu Genceu za Youtube kanal novina Hurriyet i u njemu izgovorio nešto što je izazvalo ogromnu reakciju.

Govoreći o novoj seriji Donence / Tropi, mladi glumac je pohvalio Sumeyye Aydogan. Rekao je da uživa u radu sa njom i da će i nakon završetka serije Donence ponovo saradjivati. Obične reči hvale koje smo čuli više puta pratila je i fraza kada je Caner Topcu neočekivano dodao da je „Rabia napustila njegov svet“.

Poznato je da su Topcu i Rabia Soyturk glumili zajedno u seriji Duy Beni / Čuj me i da su se dobro slagali i da su imali dobru energiju na sceni. Zbog toga, Canerova izjava je razljutila mnoge fanove ali i samu Rabiu.

Glumica reagovala objavom na Instagramu

Mlada glumica Rabia Soyturk je bila neprijatno iznenadjena onim što je rekao njen bivši partner iz serije Čuj me i na društvenim mrežama postavila objavu jasno upućenu Topcuu. Soyturk je svom Instagram storiju napisala:

Samo da vas podsetim na nešto za šta ne znate i nešto što ne posedujete, a to se zove maniri“.

Nakon toga, Soyturk je otpratila Canera sa društvenih mreža. Tako je običan intervju izazvao neobično mnogo pažnje i izazvao ljutnju kod mlade glumice.

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Pinar Deniz napravila prvi korak ka udaji

By: TV Exposed