Gozde Kaya u novoj TV seriji

Gozde Kaya je igrala lik Nadye u popularnoj TV seriji Ramo, koja je nastavljena dve sezone na turskom Show TV-u i još uvek se postavlja pitanje zašto je završena prošle godine. Druga sezona serije bila je veoma efikasna i dobila je dobre ocene.

Gozde Kaya u novoj TV seriji

Foto Credits: IMDB

Turska glumica Gozde Kaya, koja se pridružila priči na početku druge sezone sa likom Nadye, imala je 29 epizoda u seriji do kraja sezone. Zapažena svojim uspešnim nastupom, glumica je sada počela da se priprema za novu seriju.

Gozde Kaya, koja je rođena u Antaliji 1988. godine, učestvovala je u glumačkoj ekipi digitalne serije Modern Women after Ramo. Glumica, koja je imala priliku i da se malo odmori, ove nedelje se ponovo vraća na set. Ispostavilo se da je Gozde jedno od imena koje se pridružilo ekipi nove TV serije pod nazivom Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, koja počinje da se snima u petak.

Serija Senden Daha Guzel, u kojoj glavne uloge igraju duo Cemre Baysel i Burak Celik, doći će do izražaja kao romantična komedija.

Ayse Uner Kutlu, jedna od scenaristkinjaa Erkenci Kusa i poznata kao dama koja između ostalih stoji iza uspeha TV serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, privlači pažnju kao osoba koja je napisala priču za ovu novu televizijsku seriju.

NOVO -15 miliona za Demet Ozdemir!

By: Milt-TV Exposed