Kivanc Tatlitug u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi?!

Na društvenim mrežama i internetu pojavile su se informacije da bi Kivanc Tatlitug mogao da se vrati na ekrane u novoj sezoni. Informacije o njegovom povratku preneo je i bloger Dedikoducu Cocuk.

Kivanc Tatlitug u seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi?!

Foto Credits: Mocah

Mnogi su se odmah zapitali u kojoj seriji će Kivanc glumiti. Danas su se pojavile i prve naznake, informacije o kom projektu je reč. Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Kivanc Tatlitug će tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi.

Radovi na toj seriji pomalo kasne jer producent Onur Guvenatam ima veoma visoke ciljeve i ambicije za ovaj projekat. Ovaj producent iza sebe ima nekoliko hit projekata. Trenutno radi na serijama Masumlar Apartmani i Kirmizi Oda, a poznat je i po radu u serijama Atiye i The Protector. Guvenatam želi da nova serija u kojoj bi mogao da se pojavi Kivanc Tatlitug bude na veoma visokom nivou, čak i da parira holivudskim hitovima. Serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi je zasnovana na noveli Gulseren Budayicioglu. Scenario za ovaj projekat se piše čak tri godine.

Ranije se kao jedan od kandidata za glavnu ulogu u ovoj seriji pominjao i Kenan Imirzalioglu.

NOVO - Ko je veće dete Kerem Bursin ili Maya Basol?

 By: Milt-TV Exposed