Berrak Tuzunatac o seriji Terzi / Krojač

Turska glumica Berrak Tuzunatac prisustvovala je jednoj žurci na kojoj je dala i kratak intervju. Pripadnike medija su najviše zanimali detalji oko serije Terzi i njene saradnje sa Cagatayom Ulusoyom.

Berrak Tuzunatac o seriji Terzi / Krojač

Foto Credits: Haberler

Berrak Tuzunatac je odgovarala na pitanja novinara i otkrila neke nove informacije o seriji Terzi / Krojač. Glumica je potvrdila da je snimanje serije kompletirano. Druga sezona serije će se susresti sa publikom krajem jula meseca.

Glumica je istakla da željno čeka nastavak ove serije zbog toga što je tumačila zanimljiv i neobičan lik. Uz to, radnja u drugoj sezoni serije Terzi će otići neočekivanim tokom. Sve to je dovoljno da probudi uzbuđenje kod fanova koji i ovako željno iščekuju nastavak serije, odnosno nove sezone.

Omiljeni glumci - Tom Hardy i Pedro Pascal

Jedno od pitanja novinara se odnosilo i na to sa kojom holivudskom zvezdom bi volela da radi. Berrak Tuzunatac je istakla da ima san da glumi u istom projektu sa Tomom Hardyijem. Uz to, divi se Pedru Pascalu i njegovoj glumi.

Kada je u pitanju njena karijera, Berrak Tuzunatac se do sada pojavila u 24 projekta. U poslednje vreme je nastupila i u nekoliko zapaženih fimova kao što su Biz Boyleyiz, Kal i Hayalet: 3 Yasam. Kada su u pitanju TV serije, gledaoci su mogli glumicu da gledaju u serijama Kursun, Dip, Fi, Filinta i drugim. Starije generacije je pamte kao Bade iz serije Ezel.

Prvu značajniju ulogu imala je u filmu Organize Isler u kojem je 2005. godine glumila Ebru.

NOVO - Da li Buce Buse Kahraman radi dobar posao u seriji Yali Capkini?!

By: TV Exposed