Da li Buce Buse Kahraman radi dobar posao u seriji Yali Capkini?!

Buce Buse Kahraman, koja je postala jedan od najzastupljenijih ženskih likova sezone sa likom Pelin u TV seriji Yali Capkini je za kratko vreme stekla veliku popularnost koju nije mogla lako da postigne.

Da li Buce Buse Kahraman radi dobar posao u seriji Yali Capkini?!

Foto Credits: Aksam

Mlada glumica rođena je u Izmiru 1996. godine, a glumom se bavi od 2017. godine.

Buce Buse Kahraman, koja je privukla pažnju glumeći različite ženske likove u serijama Carpisma, Yasak Elma / Zabranjena jabuka i Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka, radi kontinuirano od početka karijere.

Povećajući svoje iskustvo sa serijama Bas Belasi, Ben Gri, Anne Biz Kimden Kaciyorduk i na kraju Yali Capkini, glumica je postala jedno od najpopularnijih mladih imena u poslednjem periodu.

Lik Pelin koji tumači je u priči popularne TV serije Yali Capkini opisan kao „ljubavnica“, a publika veoma oštro kritikuje lik Pelin zbog te ljubavi i odnosu prema Seyran. Kritika ovog lika prema ličnosti glumice postala je i jedna od tema o kojoj se najviše govori u sezoni kao linč na društvenim mrežama.

Atmosfera linča na društvenim mrežama

Buce Buse Kahraman, iako je impresionirala svojim uspešnim glumačkim nastupom u poslednjih 7 godina, takođe je napravila veliki skok u karijeri sa TV serijom Yali Capkini.

Glumica je objasnila da ne shvata baš ozbiljno okruženje linča na društvenim mrežama o liku Pelin, koji joj je dao ovaj skok u karijeri. Postoje razna mišljenja o njenoj glumi a mnoga se isprepliću sa likom koji tumači.

Neki smatraju da je glumica jednostavno nije talentovana, dok drugi misle da bez nje i njenog lika serija ne bi bila to što jeste…

NOVO - Sinem Kobal se vraća glumi!

By: TV Exposed