Sinem Kobal se vraća glumi!

Sinem Kobal, koja je rođena 1987. godine, poslednji put se pojavila na setovima TV serija 2017. godine.

Sinem Kobal se vraća glumi!

Foto Credits: DiziCentral

Sinem Kobal, koja je stekla veliko priznanje ulogom Dilare u TV seriji Dadi 2001. godine, stekla je značajno iskustvo u raznim TV serijama.

Glumica, kojoj su se posebno divili zbog nastupa u TV seriji Selena, ovom serijom, koja je emitovana između 2006. i 2009. godine, svrstala se u red nezaboravnih.

Kobal nije bila na setovima TV serija poslednjih godina.

Glumica, koja se udala za Kenana Imirzalioglua 14. maja 2016. godine, iz ovog braka ima dvoje dece. Lalin je rođena 2020. a zatim, 2022. godine, par, koji je uzeo ćerku Lejlu u naručje, prolazi kroz srećan proces.

Sinem, koja je na dnevni red medija došla sa temom trećeg deteta, rekla je: „Sada dajem znake života“, misleći na njeno dugo odsustvo.

Kerem je divan otac

Iako je Sinem Kobal majka dvoje dece, privlači pažnju svojom formom. Glumica je rekla:

„Sve je u redu, deca rastu. Polako sam počela da čitam projekte. Ponovo sam na poslu“, dajući prve znake da će se vratiti svojoj profesiji.

Kako deca rastu, postavljaju im se i pitanja o tome na koga liče. Sinem je izjavila da je njena ćerka Lejla veoma slična ocu Kenanu Imirzaliogluu. Glumica je rekla da Lalin više liči na nju. Kobal je dodala:

Sve će biti u redu za njih. Radujem se njihovom odrastanju". Izrazivši da je Kenan Imirzalioglu takođe srećan što je otac, Glumica je istakla: „Mislim da je on divan otac, veoma sam srećna, hvala mu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

NOVO -  Irem Helvacioglu o planovima za budućnost

By: TV Exposed