Dilek Tasi / Kamen želja kao odgovarajuća zamena za seriju Camdaki Kiz

Turske serije zimske sezone 2023-2024 počele su da se pojavljuju na ekranima jedna po jedna, a ambiciozni projekat Kanala D Dilek Tasi / Kamen želja takođe je privukao pažnju u gledanosti od prve epizode.

Dilek Tasi / Kamen želja kao odgovarajuća zamena za seriju Camdaki Kiz

Foto Credits: Al Bawaba

Ocene, koje su bile na nivou oko 4, mogu se opisati kao veliki uspeh prve epizode.

Tokom letnjeg perioda gledanost je bila veoma niska, ali sa dolaskom septembra, gledaoci su ponovo počeli da gledaju TV ekrane.

Prva epizoda TV serije Dilek Tasi / Kamen želja, čija se priča odvija u 1980-im, susrela se sa publikom u četvrtak uveče. S obzirom da je serija bila pripremljena da zameni Camdaki Kiz, koja je donela veliki uspeh Kanalu D tokom 3 sezone, gledanost je bila stvar velike radoznalosti.

Dok je TV serija Dilek Tasi bila prva u total grupi rejtinga i ABC1, bila je druga u grupi AB.

Iako visoka gledanost koja je donela uspeh serije Camdaki Kiz tokom 3 sezone nije ostvarena u prvoj epizodi Dilek Tasi, postignute su obećavajuće stope.

Očekuje se porast gledanosti

Serija Dilek Tasi / Kamen želja, koja će biti jedan od najvećih aduta Kanala D u novoj sezoni, čini se da je jedna od produkcija koja svojom pričom i glumačkom ekipom pravi razliku u zimskoj sezoni.

Među TV serijama koje će se emitovati četvrtkom uveče, čini se mogućim da će projekat Dilek Tasi promeniti jednačinu i postići rezultate koji će zadovoljiti Kanal D. Sa Salihom Bademcijem, Hazal Subasi i Ozanom Dolunayem u glavnim ulogama, Dilek Tasi je svojom emotivnom pričom dirnuo srca publike i nastavio uspeh na ekranu na društvenim mrežama.

Serija, koja je tokom cele noći bila na vrhu top-lista, dobila je hiljade komentara i o njoj se mnogo pričalo.

NOVO -Burak Deniz kao voditelj Kenan u seriji Bambaska Biri / Neko drugi

By: TV Exposed