Kenan Imirzalioglu u seriji Kral Kaybederse? Realno je!

Poslednje četiri godine se priča o seriji Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi. Iz Turske su stigle vesti koje će obradovati mnoge.

Kenan Imirzalioglu u seriji Kral Kaybederse? Realno je!

Foto Credits: Al Bawaba

Guleseren Budayicoglu je dobro poznato ime u svetu turskih TV serija. Po njenim pričama i novelama su nastali mnogi uspešni projekti. Yali Capkini, Camdaki Kiz, Kirmizi Oda su samo neki od projekata, a spisak je zaista podugačak.

Njena novela Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi već duže vreme čeka na svoju ekranizaciju. Čak četiri godine traje izrada scenarija, koji se dopunjuje, menja i nikako da dobije konačan oblik. Ipak, čini se da se i to promenilo.

Za glavnu mušku ulogu u ovoj seriji je bio vidjen Kivanc Tatlitug. Medjutim kako se priprema scenarija odužila, a Kivancu je stigla primamljiva ponuda iz TV serije Aile | Porodica, odlučio je da odustane od projekta Ako kralj izgubi. Hronologija oko serije Kral Kaybederse je zapravo bila sledeća: Glavna uloga je bila ponudjenja Kenanu Imirzaliogluu koji je odbio ponudu zbog scenarija. Potom je uloga ponudjena Kivancu koji je čekao da se scenario doradi i očigledno mu je čekanje dosadilo. Potom je ponovo u prvi plan izbio Kenan Imirzalioglu kom se dopala najnovija verzija scenarija.

Serija će biti emitovana na Star TV-u

Poznato je i to da će nova serija Kral Kaybederse | Ako kralj izgubi biti emitovana na Star TV-u, najverovatnije u novoj sezoni. Realno je očekivati seriju na jesen kada počne nova sezona turskih TV serija, ali ipak treba sačekati potvrdu.

U pitanju su kako se navodi veoma pouzdani izvori, tako da bi potvrdu mogli dobiti uskoro.

Kenan Imirzalioglu u novoj TV seriji - o, kako to dobro zvuči!

NOVO -Tužba protiv serije Teskilat!

By: TV Exposed