Emotivan oproštaj Ebru Sahin od Akkiz i serije Destan

Ebru Sahin, koja je želela da se odmori posle serije poput Hercai koja je trajala 3 sezone, a pažnju je privukla neprihvatanjem projekata koji su joj stizali, nije mogla ostati ravnodušna na ponudu serije Destan / Legenda.

Emotivan oproštaj Ebru Sahin od Akkiz i serije Destan

Foto Credits: IMDB

Pošto je glumica znala da se takva uloga nikada više neće ponoviti u njenoj karijeri, prihvatila je seriju o ženskom liku, ratnici koji živi u osmom veku. Serija Destan je bila produkcija koja se takmičila među najboljim serijama na dodeli međunarodnih nagrada za dramu u Seulu, ali je bila zanimljiva situacija da je odlučeno da uđe u finale jer se priča o drugoj sezoni nije dopala kreatorima.

Pa kako se Ebru Sahin oprostila od lika Akkiz? Glumica, koja je podelila emotivnu objavu na svojim nalozima na društvenim mrežama, otkrila je koliko je prigrlila i zavolela lik sledećim izrazima:

„Biti tim, pokazati svoje srce za jednu svrhu, podržavati jedni druge u dobru i zlu, vredno raditi... Ne postoji način da se opiše prilika da pronađete i radite sa ovim prelepim osobljem, ovim prelepim ljudima. Hvala vam za sve što sam naučila i osetila, dobila i izgubila.

Moji kolege glumci, ceo tim iza kulisa, moja draga publika koja je verovala sa nama i živela sa nama... Raditi sa vama, uspeti sa vama i moći da vam dam Akkiz je moja najveća nagrada. Neka naš put vodi do srećnih dela i lepota. Oprostite nam ako smo pogrešili, drago mi je da ste ovde, drago mi je da ste bili tamo. Ljubav svima vama.

Imala sam san; blizu stvarnosti, daleko od prošlosti. Priča priče o drevnim zemljama. Namiguje budućnosti, uzima je iz prošlosti. Imala sam san; Priča o borbi prsa u prsa alpskih žena i hrabrih muškaraca u turskoj provinciji.

Zbogom, Akkiz.”

NOVO - Koliko će moći serija Aldatmak četvrtkom u teškoj konkurenciji?!

By: TV Exposed