Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama 2022. godine

Kraj godine je doneo mnoge analize. Jedna od njih donosi listu kada su u pitanju turski glumci i njihova popularnost na društvenim mrežama u toku 2022. godine.

Najpopularniji turski glumci na društvenim mrežama 2022. godine

Foto Credits: DiziCentral

Novu rang listu na kojoj su svrstani turski glumci nam je donela Somera, koja prati dešavanja na tri najveće društvene mreže, Facebooku, Instagramu i Tviteru. Ovo su dakle podaci koja je sakupila ta kompanija a mi samo prenosimo celu informaciju, odnosno listu.

Prvi po popularnosti u toku prošle godine, kada su u pitanju turski glumci na društvenim mrežama je bio Onur Seyit Yaran. On je sakupio 48.054.103 ileti (poruka, pominjanja). Na drugim mestu je Yigit Kocak koji je imao i duplo od duplo manje od Onura, 22.310.615 ileti. Treći je Caglar Ertugrul koji je briljirao u seriji Teskilat / Organizacija koju je letos napustio sa ukupno 14.708.030 ileti. Četvrto mesto kada su u pitanju turski glumci na društvenim mrežama u 2022. godini je zauzeo Akin Akinozu sa 11.471.019 . Na petom mestu se našao Ekin Koc koji je odradio veoma dobar posao u TV seriji Uc Kurus / Tri novčića.

Barem po društvenim mrežama, Onur Seyit Yaran se zaista istakao u toku prošle godine. Ko će ove godine osvojiti srca gledalaca i biti najviše pominjan na mrežama, ostaje da vidimo.

 Ko su po vama bili najpopularniji turski glumci prošle godine? Pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Nove serije Nur Surer

By: TV Exposed