Gizem Gunes se pridružila seriji Al Sancak u veoma posebnoj ulozi!

Uspešna i veoma talentovana turska glumica Gizem Gunes učestvovaće u TV seriji Al Sancak koja se emituje na turskom nacionalnom TV kanalu TRT 1.

Gizem Gunes se pridružila seriji Al Sancak u veoma posebnoj ulozi!

Foto Credits: Internet Haber

Ljubitelji serije Al Sancak / Crvena Zastava moći će da gledaju ovu sjajnu glumicu na ekranu kao ženu  pilota borbenog aviona, što je zaista zanimljiva i bez dileme posebna uloga u turskim TV serijama, pa i šire.

Uspešna glumica Gizem Gunes uključena je u glumačku ekipu ambiciozne TV serije Al Sancak / Crvena Zastava, kanala TRT1, koja svojom snažnom glumačkom ekipom, impresivnom pričom i produkcijom svakog četvrtka uveče zaključava publiku uz TV ekrane i dobija nove pohvale.

Gizem kao pilotkinja Eylul Celik

Sveža krv je stigla u tim i mnogi su to pohvalili. Gizem Gunes, koja će biti uključena u radnju serije Al Sancak u 12. epizodi, tumačiće lik ženskog kapetana po imenu Eylul Celik, pilotkinje borbenog aviona F-16 u komandi vazdušnih snaga.

Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan dolaze zajedno u glavnim ulogama, a u ovom projektu pojavljuju se i sledeći glumci: Idris Nebi Taskan, R. Aybars Duzey, Emre Dinler, Cem Kurtoglu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda Ilinkaya, Funda Ilhan, Ahmet Olgun Sunear, Melih Olgun, Omer Faruk Aran, Murat Ince, Fatih Guhan i sada Gizem Gunes.

Serija Al Sancak je na TRT1 svakog četvrtka u 20:00!

View this post on Instagram

A post shared by Al Sancak TRT (@alsancaktrt)

NOVO - Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo je previše jednostavna?!

By: TV Exposed