Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo je previše jednostavna?!

Neuspeh serije Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo koja se emituje na Star TV-u da dobije očekivane ocene i kritike na društvenim mrežama zbog priče uznemirile su fanove dvoje glavnih glumaca.

Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo je previše jednostavna?!

Foto Credits: Aksam

Serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, za koju Star TV očekuje da će imati veoma efektan debi 2023. godine, nije mogla da pokaže snažan rejting, iako je zapravo uhvatila dobru priču i privukla pažnju publike.

Peta epizoda je završena i uzbudljiva šesta epizoda stiže u četvrtak, 27. aprila. Ipak, kritike obožavalaca serije uvek se susreću na istom mestu. Uprkos prisustvu tako efektnih glavnih glumaca i velikom broju likova, rezultat ne zadovoljava većinu ljudi.

Osnovni razlog za to je taj što lik za koji se kaže da ima 130 godina ne može biti snažno izložen u priči da bi imao ovu težinu.

Suviše jednostavna radnja

Bez obzira na to koliko je Birkan Sokullu dobar glumac i koliko dobro igra ulogu koja mu je data, ocene Kemalovog lika od prošlosti do sadašnjosti su veoma jednostavne za publiku.

Problemi kao što su zaglavljivanje scenarija na pitanju Esrefa i Sureyye, činjenica da lik Harike, koju igra glavna glumica Ebru Sahin, nije mogao da dođe do izražaja, donosi značajne kritike serije Yuz Yillik Mucize.

Postoje neka pitanja koja su zajednička gledaocima koji izražavaju svoje reakcije na društvenim mrežama. Na primer, u okruženju gde se emituju mnoge TV serije sa ljubavnom tematikom, serija Stogodišnje čudo, koja se publici približava fantastičnim elementima, biva kritikovana zbog odlaska ka običnoj ljubavnoj priči.

Sve je nekako jednostavno, nezanimljivo a to sve na kraju ogleda i u malom interesovanju za projekat…

NOVO - Serija Omer donosi nove zaplete

By: TV Exposed