Očekuje nas emotivno finale sezone serije Yargi / Presuda!

Turska TV serija Yargi / Presuda je bez dileme jedna od najuspešniijih u poslednjih nekoliko godina. Mnoge je obradovala vest da će serija dobiti i treću sezonu.

Očekuje nas emotivno finale sezone serije Yargi / Presuda!

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, ima i veliki broj onih kojima se ne dopada previše to da serija dobije i novu sezonu, pogotovo bez Ilgaza, kog tumači Kaan Urgancioglu.

Deljen je emotivni trejler iz epizode koja će biti finale druge sezone TV serije Yargi / Presuda, koja će završiti sezonu u nedelju uveče.

Čini se da će scenaristkinja Sema Ergenekon da mnogo rasplače publiku u finalu sezone. Nezaboravna će biti 63. epizoda, finale sezone, u kojoj su Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz već dve sezone imali veoma uspešan proces.

Serija Kanala D Yargi, koju potpisuje Ay Yapim i gleda sa velikim interesovanjem, dolazi na ekran ove nedelje sa poslednjom epizodom sezone. Iz završnice sezone, o kojoj će se mnogo pričati, izašla je druga video najava koja je puna emocija.

Sezona 3 bez Ilgaza?!

Emocija koja se ogleda u trejleru pokazuje da je Ilgaz mrtav, ali ne bi bilo iznenađujuće da je scenaristkinja napravila veliki preokret. Jer serija će se nastaviti u 3. sezoni i publika zna da priča neće ići ovako bez Ilgaza.

U promociji nove epizode u kojoj Ceylin traži od Erena Ilgazovu odeću, trenuci kada Ceylin odlazi na grob i ne može da obuzda suze daju publici signale emotivne epizode serije Yargi / Presuda.

Evo i pomenute video najave.

NOVO - Rastu napetost ali i podrška seriji Gulcemal!

By: TV Exposed