Emre Kizilirmak u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Turska istorijska serija Alparslan Buyuk Selcuklu nastavlja da ostvaruje veoma dobre rezultate gledanosti. Projekat je rado gledan i drži stabilan rejting.

Emre Kizilirmak u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu

Foto Credits: Kanal D

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu je veoma zapažen projekat. Zbog toga svaka nova vest o seriji se proprati sa velikom pažnjom. Najnovija informacija se odnosi na promene u glumačkom kadru. Ovoj popularnoj turskoj TV seriji se priključio novi glumac.

U seriji Alparslan Buyuk Selcuklu ulogu će imati i Emre Kizilirmak. Otkriveno je i koji lik će Emre tumačiti u njoj. Kizilirmak će glumiti gruzijskog princa koji se zove Rati. Ostaje da vidimo koliko dugo će se zadržati u radnji i koliko će biti uticajan na istu.

Reč je o njegovoj osmoj ulozi u dosadašnjoj glumačkoj karijeri. Njegov najnoviji film Most, u kojem glumi Davida nalazi se u post-produkciji. Pre njega glumio je u filmovima Araf 2 i Ask Masali.

Poslednja serija u kojoj je Emre Kizilirmak glumio je Bir Deniz Hikayesi, 2015. godine. U tom projektu je tumačio lik Hakana. Pre nje imao je ulogu i TV seriji Kara Para Ask.

Sada je dobio priliku da svoj glumački kvalitet pokaže u veoma popularnoj istorijskoj seriji.

NOVO - Počele pripreme za nastavak turske serije Fatma

By: Milt-TV Exposed