Počele pripreme za nastavak turske serije Fatma

Serija Fatma je zaista donela neobičnu i pomalo neočekivanu priču kada su u pitanju turske serije. Ovaj projekat će uskoro dobiti i svoj nastavak.

Počele pripreme za nastavak turske serije Fatma

Foto Credits: Netflix

Turska serija Fatma je privukla dosta pažnje od same najave. Prva sezona projekta je bila zapažena i uspešna, pa početak radova na sezoni dva ni ne čudi. Pripreme za novu sezonu su otpočele, a samo snimanje nastavka serije će biti tokom leta.

Podsećamo, radnja serije Fatma donosi priču o spremačici koja otkrije da ima talent da se izvuče sa ubistvom, jer je stalno podcenjuju. Ovo je priča o Fatmi, koja započinje jednostavnom potragom za Zaferom, ali završava s puno nereda koji treba očistiti.

Ulogu Fatme je na sjajan način iznela Burcu Biricik. Ona je zbog nje dobila velike pohvale, sa svih strana sveta. Pored nje u prvoj sezoni su se pojavili Ugur Yucel, Mehmet Yilmaz Ak, Gulcin Kultur Sahin, Hazal Turesan, Sehsuvar Aktas, Mustafa Koak, Cagdas Onur Ozturk i drugi.

Prva sezona je imala šest epizoda a premijerno je prikazana 27. aprila 2021. godine. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Idea Film Creatives.

Nova sezona će baš kao i prva biti prikazana na Netflix digitalnoj platformi.

NOVO - Ko je turski glumac koji pravi skandale na setu?!

By: Milt-TV Exposed