Halil Ibrahim Ceyhan sa svojim likom izbija u prvi plan serije Kirli Sepeti

Turski glumac Halil Ibrahim Ceyhan nastavlja da zauzima svoje mesto na ekranu u TV seriji Kirli Sepeti.

Halil Ibrahim Ceyhan sa svojim likom izbija u prvi plan serije Kirli Sepeti

Foto Credits: Haberler

Serija, koja se emituje nedeljom uveče, ima jaku glumačku ekipu. Halil Ibrahim Ceyhan, koji je impresionirao veliku bazu fanova na društvenim mrežama TV serijom Emanet, takođe se vratio na setove sa likom Murata.

Serija Kirli Sepeti uspela je da izbori mesto nedeljom uveče svojom impresivnom pričom i jakom glumačkom postavom. Kirli Sepeti, koja je uspela da dobije dobru gledanost zajedno sa dve dugo uspešne produkcije, kao što su Yargi / Presuda i TeSkilat / Organizacija, postala je jedna od izuzetnih TV serija ove sezone.

Halil Ibrahim Ceyhan je još jednom uspeo da zadivi svoje fanove likom Murata, koji se ističe kao dobar čovek. Dok je glumac odavao pravu ulogu, Muratov izlazak u prvi plan u priči je nešto što su obožavatelji glumca čekali.

Mnogo dogadjaja u novoj epizodi

Šesta nova epizoda serije Kirli Sepeti biće svedok mnogih različitih događaja. Pa šta ćemo gledati? Evo detalja:

Primajući udarac za udarcem, Songul se koncentriše na ono što može da savlada i kreće da uradi sve što može da otplati Ilkgulov dug prema Kananu. Ali ona ne zna da će dobiti najveći udarac kada se otkrije Ilkgulova laž.

Ako Sermin kaže šta je videla o Medini, ona preti da će razotkriti nju i Kanana i da će ih zatvoriti. Čak i boravak sa Muratom u ovim strašnim danima ne čini da se Medina dugo oseća sigurno, jer je Aylin puna gneva.

Šesta nova epizoda serije Kirli Sepeti biće emitovana na Fox TV-u u nedelju, 5. novembra.

NOVO - Poznato kada počinje nova turska serija Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Selahaddin Eyyubi, osvajač Jerusalima

By: TV Exposed