Eva Ras u evropskom hororu "Vampir"

Tokom leta će početi snimanje horor filma “Vampir”. Film će biti sniman na nekoliko lokacija u Srbiji, a biće na engleskom jeziku. U novom evrospkom filmu “Vampir“ britansko-srpsko-nemačke produkcije u režiji Branka Tomovića, nemačkog autora srpskog porekla, naći će se i glumica Eva Ras i mladi glumac Joakim Tasić. Radnja filma prati Arnauta (Tomović) koji ...

Eva Ras u evropskom hororu "Vampir"

Tokom leta će početi snimanje horor filma "Vampir". Film će biti sniman na nekoliko lokacija u Srbiji, a biće na engleskom jeziku.

U novom evrospkom filmu "Vampir“ britansko-srpsko-nemačke produkcije u režiji Branka Tomovića, nemačkog autora srpskog porekla, naći će se i glumica Eva Ras i mladi glumac Joakim Tasić.

Radnja filma prati Arnauta (Tomović) koji nakon što je svedočio zločinu u Londonu traži mesto gde da se sakrije. Ubrzo dobija ponudu za posao da se brine o groblju u malom mestu u Srbiji. Arnaut ubrzo počinje da ima noćne more i vizije u kojima ga posećuje misteriozna starica Draga (Eva Ras), koja mu otkriva mračne tajne. Jedini ko u celokupnoj situaciji želi da mu pomogne i da ga spasi je mladi seoski sveštenik (Joakim Tasić).

Branko Tomović je nemački glumac srpskog porekla, koji je ostvario uloge u filmovima poput franšize “Born” i “Into the woods”, a “Vampir” mu je prvi dugometražni film za koji je radio i režiju i scenario.

"Naš film je inspirisan pričama o vampirima i misterioznim događajima u Srbiji početkom 1700. godine. Iz tog vremena potiču legende o prvim vampirima koji su potekli sa tih prostora. Iako je ''Vampir'' postavljen u moderno doba, zasnovan je na tim mitovima, sujeverjima i folkloru”, objašnjava Tomović.

By: TV Exposed