Sinem Unsal otkrila neke zanimljivosti o sebi

Turska glumica Sinem Unsal jedna je od blistavih mladih glumica u poslednjem periodu i dostigla je tačku koja je uticala na milione sa projektima u koje je učestvovala. Glumica, koja je ostvarila napredak u karijeri, posebno sa likom Nazli u seriji Mucize Doktor, postala je jedna od najtraženijih ženskih glumaca.

Sinem Unsal otkrila neke zanimljivosti o sebi

Foto Credits: Internet Haber

Sinem Unsal je na početku sezone učestvovala u TV seriji Elbet Bir Gun, ali kada projekat nije doneo očekivanu gledanost, napravljeno je rano finale u petoj epizodi. U leto, glumica je postala vodeća glumica detektivske komedije Gizli Sakli. Deleći isti set sa Halitom Ozgurom Sarijem, glumica je postala ime koje su fanovi neprestano spominjali zbog njene lepote i talenta.

Sinem Unsal, o kojoj se na društvenim mrežama zaista dosta priča, toliko je popularna da informacije napisane o njoj privlače veću pažnju. Međutim, glumica je prokomentarisala i da su neke informacije koje su se pojavile u pretragama napravljenim sa Google-a pogrešne.

Pominjući ove greške u kom je učestvovala na Youtube-u, Sinem je bila posebno zabrinuta zbog pogrešnog pisanja njenog rođendana neko vreme. Navodeći da joj je otac Azerbejdžanac, a majka Čerkeska imigrantica, Unsal je rekla da je odrasla u Foci. Glumica je rekla: „Ja sam Kavkaska devojka sa Kavkaza.”.

Glumica, koja je mislila da je njen horoskopski znak blizanci, kako kaže saznala je pre godinu dana kada je pogledala svoju zvezdanu kartu da je njen znak zapravo rak, a da je u podznaku vodolija.

Navodeći da je njena visina 1,69, glumica je navela da ima velika stopala i da nosi cipele veličine 39 ili 40.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Ünsal (@sinemunsal)

NOVO - Melisa Dongel u dve nove serije i filmu

By: TV Exposed