Očekuje nas uzbudljivo finale serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo počela je da se emituje krajem prošle sezone.

Očekuje nas uzbudljivo finale serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: IMDB

Okupljanje veoma značajnih imena kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bayraktar ​​i Bennu Yildirimlar oduševilo je publiku.

Rabia Soyturk i Emre Kivilcim, mlada imena u glavnim ulogama, takođe su postali veoma uspešan par u ovoj TV seriji.

Serija Veda Mektubu nikada nije dobila ocenu koju zaslužuje, ali je uspela da svojom pričom poveže brojnu publiku. Čak i da su glumačke predstave bile slabije, bilo bi nepravedno da projekat bude prekinut ranije.

Uz podršku Kanala D, strastvene stavove gledalaca na društvenim mrežama i pad očekivanja oko rejtinga tokom leta, serija Veda Mektubu uspela je da ostane u etru do sada. Sav ovaj proces je ujedno povećao lojalnost publike upornom Kanalu D, a Veda Mektubu / Oproštajno pismo se istakao kao dobar projekat za prolazak kroz letnji period.

Finale u ponedeljak

Mir i sreću obavljanja posla koji je trajao i do 24 epizode ​​doživela je i ekipa serije.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo završiće u ponedeljak, 21. avgusta, svojom 24. epizodom.

U finalu će biti događaja koji će iznenaditi publiku. Svi željno iščekuju šta će biti sa Asli i Mehmetom. Metak iz Hatidžinog pištolja pogađa Mehmeta. Mehmet je odmah odveden u bolnicu. Dok Asli ne napušta Mehmetovu stranu, ona moli one oko sebe da pronađu Hatidžu.

Dok Mehmeta odvode na operaciju, Asli više ne može da izdrži i onesvesti se. Prvo što Asli, koja se onesvestila, pita kada se probudi je stanje njene bebe. Pa, da li je Asli izgubila svoju bebu? Da li je Mehmet mrtav?

Odgovore na ova pitanja dobićemo već u ponedeljak.

NOVO - Halil Ibrahim Ceyhan se našao na listi najzgodnijih glumaca 2023. godine

By: TV Exposed