Uraz Kaygilaroglu napravio skandal na setu serije Uc Kurus / Tri novčića

Turska serija Uc Kurus / Tri novčića privlači dosta pažnje od samog starta. Podsećamo da su pojedina udruženja građana tražila čak i da se projekat ukloni sa emitovanja, što se (za sada) nije desilo.

Uraz Kaygilaroglu napravio skandal na setu serije Uc Kurus / Tri novčića

Foto Credits: Internet Haber

Snimanje serije Uc Kurus / Tri novčića se odvija zaista ubrzanim tempom. Tempo je toliko jak da je po svemu sudeći prouzrokovao i sukob, svađu, koja je prerasla u pravi skandal. Uraz Kaygilaroglu, koji je ofarbrao svoju kosu u plavu za ulogu u ovom projektu posvađao se sa režiserom Sinanom Ozturkom. Glumac je pobesneo, rekao da nije zadovoljan rasporedom rada i otišao kući! Narednog dana se vratio na set i snimanje je nastavljeno. Producent je upozorio Uraza na takvo ponašanje, a on je u svoju odbranu rekao kako uopšte nema vremena za odmor i da je raspored rada zaista iscrpljujući.

Kompanija Ay Yapim planira da od sada striktno vodi računa o ponašanju glumaca, odlascima i kašnjenjima na set. Kaygilarogluu je ovo prvi incident na setu serije Uc Kurus / Tri novčića, pa je prošao bez kazne, ali uz ozbiljno upozorenje. Podsećamo da je glumac nešto slično uradio i na seriji Sefirin Kizi sa koje je na kraju i otišao.

Nesrin Cavadzade, koja glumi njegovu suprugu u ovom projektu ima pojedine oštre stavke u ugovoru. Ukoliko napusti seriju bez najave i odobrenja (kao što je uradila na projektu Yasak Elma), glumica će morati da platiti odštetu koja je veoma visoka.

Producenti serije Uc Kurus ne planiraju da nakon ovoga učine bilo šta. Jednostavno, ritam i raspored rada neće biti promenjen. Ostaje da vidimo kako će to uticati na Uraza ali i sve ostale glumce ove turske serije.

NOVO - Onur Tuna – Film Benden Ne Olur / Šta mi se dešava je zaista zabavan!

 By: Milt-TV Exposed