Taner Olmez i Erkan Kolcak Kostendil u novoj seriji!

Lepe vesti za fanove turskih glumaca Tanera Olmeza i Erkana Kolcaka Kostendila. Njihovi omiljeni glumci pojaviće se u glavnim ulogama u novoj seriji.

Taner Olmez i Erkan Kolcak Kostendil u novoj seriji!

Foto Credits: Posta Gazetesi

Taner Olmez i Erkan Kolcak Kostendil potpisali su ugovore sa Netflix digitalnom platformom. Njih dvojica će glumiti glavne uloge u njihovoj novoj seriji. U pitanju je projekat koji priprema kompanija O3 Medya a nosi naziv Yaratilan. Režiser i scenarista ove nove turske serije je Cagan Irmak.

Plan je da se snimi i kasnije emituje osam epizoda ovog projekta. Snimanje počinje veoma brzo. Ekipa će se na setu okupiti 25. januara, a samo snimanje će biti obavljano u Istanbulu i Bursi.

Taner Olmaz koji je osvojio srca gledalaca turskih serija ulogom u projektu Mucize Doktor se i pre toga vraća novim projektom. Reč je o novoj sezoni serije Alef koja će se emitovati na Blu TV digitalnoj platformi. Snimanje ove turske serije je završeno, ali Taner ne planira da se vrati na televiziju. On će kao što je potvrđeno glumiti u novoj seriji digitalne platforme, ovaj put u Netflixovom projektu.

Cagan Irmak je jedan od najboljih u svom poslu u Turskoj, kada je u pitanju drama. Njegova najnovija serija Yesilcam je privukla dosta pažnje. Serija je bila ubedljivo najgledanija kada je reč o digitalnoj platformi Blu TV, a svoju popularnost stiče i širom sveta.

Prema trenutno dostupnim informacijama, nova serija Yaratilan će takođe biti drama.

NOVO - Da li ćemo gledati Hande Ercel tokom leta u nekoj seriji?!

 By: Milt-TV Exposed