Vraća nam se i serija Aldatmak / Obmana!

U TV seriji Aldatmak / Obmana, koja se četvrtkom uveče sastaje sa publikom na ATV-u, već 3 nedelje nije emitovana nijedna nova epizoda.

Vraća nam se i serija Aldatmak / Obmana!

Foto Credits: DiziCentral

Iako su fanovi serije svesni ove situacije zbog zemljotresa, dele komentare u kojima se navodi da im serija veoma nedostaje. Glumci serije, sa Vahide Percin, Mustafom Ugurluom i Erkanom Kesalom u glavnim ulogama, učestvovali su u raznim aktivnostima pomoći za zaceljivanje rana od zemljotresa.

U medijima je objavljeno da je Vahide Percin, koja se vratila na scenu nakon 1,5 godine, podržala pakovanje paketa pomoći pripremljenih za isporuku potreba u regionu zemljotresa i pružila različita pomagala.

Sada je vreme da ponovo počne sa radom u seriji Aldatmak, koja je prepuna poznatih glumaca. Ekipa serije se okupila i završila snimanje 20. epizode. Nova epizoda susreće se sa publikom u četvrtak, 2. marta, na ATV ekranu.

Neplanirana, prinudna pauza

Zbog ove neplanirane pauze, mnogi obožavaoci TV serije dele komentare da im projekat veoma nedostaje i komentarišu na društvenim mrežama da žele da četvrtak uveče dođe što pre. Poznata i po dobroj gledanosti, serija Aldatmak bila je jedna od uspešnih produkcija ove sezone. Obožavaoci Vahide Percin su takođe veoma zadovoljni što se njihova omiljena glumica vraća na ekrane sa snažnim ženskim likom.

Činjenica da su se radoznalost i nestrpljenje publike povećali nakon što serija nije bila na ekranu zbog ove prinudne pauze, stvorila je situaciju koja je objasnila koliko im se priča dopala. S nestrpljenjem se iščekuje šta će se desiti u 20. novoj epizodi serije. Posebno, publiku, koja želi da lik Oltan ne premine, uznemiruje mogućnost da ovaj lik izađe iz priče. Trejler 20. epizode ​​serije Aldatmak / Obmana, koja će se emitovati u četvrtak, 2. marta u 20.00, možete pronaći u videu ispod.

NOVO - Lik Nusreme iz serije Kizilcik Serbeti privlači dosta pažnje i komentara!

By: TV Exposed