Sevda Erginci u novoj TV seriji Civan Mert

Sevda Erginci, jedna od najcenjenijih mladih glumica prošlog perioda, nedavno je na ekran došla sa TV serijom Elkizi / Strankinja. Serija, koja se emitovala na Fox TV, ušla je u rano finale kada nije dobila očekivanu pažnju publike i njen rejting je počeo da opada.

Sevda Erginci u novoj TV seriji Civan Mert

Foto Credits: Dizilah

Konačno, zanimljiv je bio novi projekat Sevde Erginci, koja je igrala glavnu ulogu u projektu NTC Media, seriji Elkizi. Talentovana glumica je prethodnih meseci započela pregovore sa kompanijom Sev Yapim za novu seriju pod nazivom Civan Mert, ali je projekat odložen jer kanal na kom će se emitovati nije bio pronađen.

Prema novim informacijama, objavljen je kanal serije, odnosno postignut je dogovor gde će serija biti emitovana. Prema vestima Birsen Altuntas sa TV100, TV serija Civan Mert je prodata turskom nacionalnom kanalu TRT-u. Kako se saznaje, režiser ovog projekta biće Senol Sonmez. U seriji koju su napisali Burcu Yilmaz i Pinar Kaya, partner mlade glumice i druge kolege u seriji uskoro će postati jasni.

Snimanje projekta počeće ubrzo. Sevda Erginci se pre ovog projekta odlučila za pozorišnu scenu, a ne za sklapanje novog ugovora o TV seriji.

Sada se ponovo vraća na TV ekrane potpuno novim projektom o kom ćemo u narednom periodu imati mnogo više informacija.

NOVO - Kerem Bursin - Ovde svi razmišljamo o Holivudu!

By: TV Exposed