Evo šta radi Burak Celik nakon završetka serije Senden Daha Guzel (VIDEO)

Zgodni turski glumac Burak Celik, čija je TV serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, u kojoj je glumio sa Cemre Baysel, završena, sada odmara.

Evo šta radi Burak Celik nakon završetka serije Senden Daha Guzel (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Na Fox TV-u, serija koja je počela prošle letnje sezone i veoma ambiciozno ušla na ekrane, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe je odlučila da nastavi u novoj sezoni. Serija, koja se sa divljenjem mnogih gledana na letnjem platnu, gde su dominirale romantične komedije, ušla je u finale 14. epizodom kada nije uspela da dobije dovoljno gledanosti u novoj sezoni.

Burak Celik, glumac koji je za kratko vreme postao omiljen zbog lika Emira Demirhana koji je igrao u ovoj TV seriji, a koji je s vremena na vreme bio kritikovan zbog svog mišićavog tela, sada pravi ime na društvenim mrežama preko postova.

Glumac, koji je otišao u Kapadokiju, podelio je na svom Instagram nalogu trenutke kada se bavio grnčarstvom, zanatom koji u regionu datira hiljadama godina unazad. Burak, koji na Instagramu ima 1,8 miliona pratilaca, za kratko vreme je dobio hiljade lajkova i komentara na toj novoj objavi.

Nakon finala serije Senden Daha Guzel, Burak Celik se oprostio od projekta na društvenim mrežama i rekao: „Želeo bih da se zahvalim svima koji su doprineli projektu. Upoznao sam veoma lepe ljude, to je bio veoma dobar projekat za mene.”.

NOVO - Serija Baba / Otac ima veliki značaj za Tolgu Saritasa

By: TV Exposed