Serija Baba / Otac ima veliki značaj za Tolgu Saritasa

Serija Baba / Otac koja se ponovo susrela sa publikom na ekranima Show TV, nastavlja sa drugom sezonom. U prvoj sezoni publika je imala intenzivnije interesovanje, ali niska gledanost u drugoj sezoni nije baš onakav odnos koji projekat zaslužuje.

Serija Baba / Otac ima veliki značaj za Tolgu Saritasa

Foto Credits: IMDB

Tolga Saritas, kojeg smo gledali i gledamo sa likom Kadira u TV seriji Baba / Otac, napomenuo je da mu je projekat mnogo značio na večeri dodele nagrada kojoj je prisustvovao.

Glumac, koji je osvojio nagradu „Najbolji glumac u muškoj dramskoj seriji“ na svečanosti Udruženja novinara, ponovo je privukao pažnju. Navodeći da je serija za njega veoma poseban projekat i da je to prilika da igra sa Halukom Bilginerom, Tolga Saritas je rekao:

„Serija Baba je veoma lep i poseban projekat u mom životu. Radimo veoma naporno. Svi se odlično slažu iza kamere. Imali smo veoma dobru zajedničku energiju. Velika je šansa i čast igrati sa Halukom Bilginerom i ceo tim je jedno od najvrednijih imena. Mi smo veoma srećni.".

Pored 7 novih glumaca koji su se pridružili glumačkoj ekipi u drugoj sezoni TV serije Baba, došlo je do ogromne promene u priči. Scenarista Gokhan Horzum odveo je priču na mnogo drugačiju tačku u odnosu na prvu sezonu, a publiku čeka sezona sa sve većim uzbuđenjem.

O drugoj sezoni, Tolga je dao sledeći komentar: „Gokhan Horzum je napravio veoma lepu promenu. Vrlo brzo smo se prilagodili tome. Porodična priča, položaj porodice, mesto, posao koji je radio, sve se promenilo. Nova priča je zapravo ponovo niknula. Radimo veoma dobro i predano i sa zadovoljstvom. ”

NOVO - Gokce Bahadir se promenila nakon serije Kulup / Klub

By: TV Exposed