Novi rekord turske serije Hercai

Turska serija Hercai je projekat koji je završen ali i dalje privlači dosta pažnje. Serija je postavila i novi rekord kada su u pitanju pregledi.

Novi rekord turske serije Hercai

Foto Credits: IMDB

Serija Hercai je donela još jednu ljubavnu priču. U glavnim ulogama u ovom projektu su se našli Akin Akinozu i Ebru Sahin. Njih dvoje sada rade na novim projektima, a o njihovoj staroj seriji se i dalje priča i piše. Serija je ostvarila zapažen rezultat i na Youtube-u. Prva epizode te serije je pogledana čak 35 miliona puta. Zaista lepa brojka i novi rekord za ovu tursku seriju.

Za vas koji možda niste gledali seriju Hercai sledi kratak opis.

Priča puna intriga, o moćnoj porodici Aslanbey, o velikim tragedijama i o nemogućoj ljubavi koja se rađa iz osvete. Miran ( Akin Akinozu ) je 27 godina rastao sa željom o osveti. On ne zna voleti, niti biti srećan. Jedino što želi je osveta. Rejan ( Ebru Şahin ) zamišlja da je princeza iz bajki koje joj je majka pričala. Ona veruje u čuda, u srećan kraj i u bezgraničnu ljubav. Kad se njihovi putevi sretnu, oni se ludo zaljubljuju jedno u drugo. Ali Rejan je kći njegovog neprijatelja, Miran se zakleo da će mu se osvetiti. Međutim kad Miran vidi Rejan on ne može kontolisati svoj razum, niti svoje srce i po prvi put se boji... Boji se da neće moći ispuniti svoj cilj, da će se predati ljubavi...

NOVO - Raskinuli Asli Enver i Sarp Batur?!

 By: Milt-TV Exposed