Hande Ercel korak bliže seriji El Turco!

Tvrdnja da će dve zvezde sveta turskih TV serija, Hande Ercel i Can Yaman, biti partneri u novom Disney plus projektu El Turco, izneta je ranije. Sada postoje novi razvoji u ovoj tvrdnji.

Hande Ercel korak bliže seriji El Turco!

Foto Credits: IMDB

Nastavljajući karijeru u Italiji duže od godinu dana, Can Yaman će uskoro doći u Tursku na snimanje svoje nove serije El Turco, koja će se emitovati na Disney plusu. Od ranije je poznato da ova digitalna platforma u Turskoj počinje sa emitovanjem 14. juna. Yaman će u novoj seriji imati dve partnerke, od kojih je jedna Turkinja, a druga kako se tvrdi svetski poznato ime.

Prošle nedelje je izneta tvrdnja da će partnerka Cana Yamana u ovoj seriji biti Hande Ercel, koja je postala dobro poznato ime nakon međunarodnog uspeha TV serije Sen Cal Kapimi, u kojoj je igrala poslednju ulogu. Najnovije reči Hande u medijima, koja je nedavno izjavila da joj nedostaju set i snimanje, izazvala je veliko uzbuđenje.

Sada postoje novi razvoji u vezi sa ovom tvrdnjom. Shodno tome, ugovor Hande Ercel sa kompanijom Disney Plus biće finalizovan u roku od nedelju dana. Tvrdi se da je jedina nedoumica Ercel, za koju se navodi da joj se veoma dopada tema serije, to da bude partnerka sa Canom Yamanom.

Seriju, čiji scenario piše Kerem Deren, snimiće kompanija Ay Yapim. Serija El Turco, koju će režirati Uluc Bayraktar, koji je režirao uspešne TV serije kao što su Ezel, Babil i Karadayi, odvijaće se tokom otomanske opsade Beča. Radnja ove nove turske serije će biti adaptirana po romanu El Turco istoričara i pisca Orhana Yeniyarasa.

Ostaje da vidimo da li će Hande pristati i glumiti uz Cana Yamana u ovoj seriji, ali i to koja strana, kako se tvrdi svetski poznata glumica će tumačiti drugu glavnu žensku ulogu.

NOVO - Oktay Kaynarca ponudio Birce Akalay ulogu u njegovoj novoj seriji!

By: Milt-TV Exposed