Za sedam dana počinje nova serija Kivanca Tatlituga

Fanovi uspešnog turskog glumca Kivanca Tatlituga dugo su čekali sa radoznalošću, Netflikov novi projekat Yakamoz S-245 / Bir Denizalti Hikayesi. Ovaj novi projekat sastaće se sa publikom 20. aprila., dakle već za sedam dana

Za sedam dana počinje nova serija Kivanca Tatlituga

Foto Credits: Internet Haber

Serija, u kojoj će Kıvanc Tatlıtug tumačiti glavnu ulogu uz Ozge Ozpirincci, ispričaće priču o Armanu, slobodoumnom instruktoru ronjenja i morskom biologu koji se sprema da učestvuje u istraživačkoj misiji u podmornici.

Prva sezona projekta Yakamoz S-245, akciono-avanturističke serije koju je producirala kompanija OGM Pictures, sastoji se od osam epizoda. Tolga Karacelik i Umut Aral su reditelji serije, čiji je scenario napisao jak tim scenarista koji čine Atasay Koc, Cansu Coban, Sami Berat Marcali i Murat Uyurkulak pod vođstvom Džejsona Džordža.

Mericc Aral, Ertan Saban, Ece Cesmioglu, Onur Unsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Guven Murat Akpinar, Ersin Arici, Alper Saldiran i Hakan Salinmis takođe igraju u ovoj novoj Netflixovoj seriji, u kojoj glavne uloge preuzimaju već pomenuti Kivanc Tatlitug i Ozge Ozpirincci.

Snimanje naučnofantastične serije obavljeno je u periodu od aprila do maja 2021. godine. Nakon nekoliko kadrova sa snimanja u Izmir Foci i Ayvaliku, nove fotografije su podeljene neposredno pre izlaska serije. Kadrovi, u kojima se pojavio Kivanc Tatlıtug, za kratko vreme su postali centar pažnje na društvenim mrežama.

Tu je i video najava same serije.

NOVO - Počele pripreme za četvrtu sezonu serije Kurulus Osman

By: Milt-TV Exposed