Počele pripreme za četvrtu sezonu serije Kurulus Osman

U seriji Kurulus Osman, koja nastavlja svoju treću sezonu na ATV TV, bila je i ostala veoma velika glumačka ekipa. Mnoga značajna imena pojavila su se u seriji, u kojoj je Burak Ozcivit preuzeo glavnu ulogu, i nastavlja da to čini.

Počele pripreme za četvrtu sezonu serije Kurulus Osman

Foto Credits: Haberler

Serija, koja je postigla veliki uspeh i svojom pričom i impresivnom glumačkom postavom, broj jedan je u konkurenciji sredom.

Osman-begov san da osnuje državu uskoro će se ostvariti, jer se serija Kurulus Osman približava finalu treće sezone. Činjenica da serija dolazi do perioda osnivanja Otomanskog carstva govori da će se o prvom periodu carstva govoriti u narednoj sezoni ovog projekta.

Ispostavilo se da će se moćnoj priči serije Kurulus Osman pridružiti novi lik. Svi su radoznali za novog glumca koji igra lik Tekfura.

Rođen 1955. godine, iskusni glumac Levent Ozdilek pridružio se ekipi ove istorijske serije u kojoj glumi lik Tekfura. Producent serije koju je režirao Ahmet Yilmaz je Mehmet Bozdag.

Priča se da su počele pripreme za četvrtu sezonu ove istorijske serije, jedne od najpouzdanijih produkcija ATV-a. Produkcijska ekipa serije će takođe dobro iskoristiti letnji period kako bi naredne sezone napravila mnogo upečatljiviju priču i atmosferu. Za sada rade sjajan posao i ako podignu sve na još viši nivo – to će biti zaista impresivno.

NOVO - Sjajna energija na setu turske serije Baba / Otac

By: Milt-TV Exposed