Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun - Bajkovita priča!

Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun postali su jedan od mladih serijskih parova koji su postigli najbolju harmoniju poslednjih godina. Dvoje mladih glumaca, koji su osvojili razne nagrade sa likovima Asiye i Doruk, igrali su u TV seriji Kardeslerim / Moja braća i na početku karijere stekli su milione obožavalaca.

Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgi Coskun - Bajkovita priča!

Foto Credits: Internet Haber

Dok serija Kardeslerim nastavlja da se emituje na ATV TV ekranu subotom uveče, scene likova Doruka i Asiye nastavljaju da potresaju društvene mreže. Mladi serijski par osvojio je nagradu „Najbolji par godine u TV seriji“ na ceremoniji koju je organizovao Univerzitet Okan. Onur i Su Burcu su bili uzbuđeni na ceremoniji na kojoj je serija Moja braća takođe nagrađena kao „Najbolja TV serija godine“.

Su Burcu Yazgi Coskun je izrazila svoje uzbuđenje ovim rečima: „Trenutno sam veoma uzbuđena. Dobili smo duplu nagradu i veoma sam srećan što sam sada ovde sa Onurom…”.

Nakon što je primila nagradu, Yazgi Coskun je takođe na bini održala govor zahvalnosti mladima, navodeći da su krenuli na put i da su tek na početku ovog puta i rekla: „Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali.”.

Onur Seyit Yaran je izjavio da su dodali novo dostignuće i rekao: „Kao što kažemo na svakoj ceremoniji dodele, nadam se najboljem.“.

Onur je u svom govoru na sceni opisao seriju kao bajku i rekao: „Želimo da se zahvalimo svima koji su nas voleli i podržavali u ovoj prelepoj bajkovitoj priči.”.

NOVO - Can Yaman počeo pripreme za novu seriju!

By: TV Exposed