Promene u seriji Cukur

Najnovije informacije vezane za seriju Cukur su da se seriji priključio novi glumac. U pitanju je Eser Karabil. Takođe je važno naglasiti da se Muhammad Cangoren vratio u glumački kadar. Eser Karabil je turski glumac, rođen 15.oktobra 1980 u Bingolu. Tokom školskih dana Eser Karabil je živeo u Izmiru i tamo pohađao univerzitet. 2003. godine ...

Promene u seriji Cukur

Najnovije informacije vezane za seriju Cukur su da se seriji priključio novi glumac. U pitanju je Eser Karabil. Takođe je važno naglasiti da se Muhammad Cangoren vratio u glumački kadar.

Eser Karabil je turski glumac, rođen 15.oktobra 1980 u Bingolu. Tokom školskih dana Eser Karabil je živeo u Izmiru i tamo pohađao univerzitet. 2003. godine diplomirao je na Fakultetu likovnih umetnosti pri Dokuz Eylul Universitesi. Zatim je igrao za Ege Universitesi Tiyatro Toplulugu (EUTT).

U 2011. godini Karabil je igrala ulogu Mayi-ja u televizijskoj seriji Ezel i ulogu Zahit-a u seriji Firar. Godinu dana kasnije igrao je u pozorištu Sadri Alisik u književnoj predstavi Little Man- what now? Hansa Fallade. 2013. igrao je u seriji Galip Dervis Harunu Bozu, a zatim je tri godine igrao u seriji Karagul u ulozi Kasima. Eser Karabil takođe se pojavio u tri filma: Ali Ozgenturk gorunmeyenler, Ferit Karahan Cennetten Kovulmak (najbolji film Altına Portakala), Gurhan Ozciftci Ne Gelen Var Ne Giden.

By:TV Exposed

NOVO-Serija Barbaros počinje krajem godine