Gonca Vuslateri ponovo odustala od nove TV serije!

Gonca Vuslateri, koja je rođena u Bursi 1986. godine, prvi put je privukla pažnju u svetu TV serija, gde je počela da se pojavljuje 2006. godine likom Nuray u produkciji Atiye.

Gonca Vuslateri ponovo odustala od nove TV serije!

Foto Credits: Haberler

Vuslateri, koja je privukla veliku pažnju kao Nurcan u TV seriji Canim Ailem, poslednji put se pojavila u TV seriji Tehlikeli Karim 2018. godine.

Gonca Vuslateri, koja je narednih 5 godina bila na snimanju samo za filmove, nije prihvatala ponude televizijskih serija. U jesen 2021. godine, glumica je dobila ponudu da preuzme glavnu ulogu u TV seriji Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu i prvo je prihvatila ulogu. Zatim je odustala od učešća na snimanjima u Karsu i napustila projekat. Takođe je bila nesreća što je ova serija kratko trajala nakon što je Begum Birgoren preuzela ulogu.

Publika, koja je gledala ulogu Gonce Vuslateri kao Yasemin u seriji Sicak Kafa, objavljenoj na Netflixu 2022. godine, bila je zadovoljna njenim povratkom u serije. Međutim, najava da neće biti druge sezone Sicak Kafe bila je još jedno razočarenje.

Ništa od povratka u TV serije

Ime Gonce Vuslateri pomenuto je u ulozi nove TV serije Kralice / Kraljica, koja će biti emitovana na  ekranu Kanala D. Prisustvo Vuslateri u seriji, koja je došla u fazu odlaska na set sa Gokhanom Alkanom i Burcu Ozberk, značilo bi njen povratak televizijskim serijama nakon 6 godina pauze.

Međutim, prema poslednjim informacijama, Gonca je “detonirala još jednu bombu” i povukla se iz ovog projekta. Kao i 2021. godine, glumica je opet odustala od učešća u televizijskoj seriji na koju je pristala.

Umesto nje, Selin Sekerci će tumačiti lik Zeynep u novom projektu.

NOVO - Ilhan Sen dobio novu veliku šansu u karijeri

By: TV Exposed