Keremcem predstavio svoj lik iz serije Gul Masali

Glumac i pevač Keremcem, koji se pridružio glumačkoj ekipi ATV serije pod nazivom Gul Masali / Priča o ruži, ponovo će se sastati sa svojim obožavaocima na televizijskom ekranu nakon serije Kimse Bilmez 2019. godine.

Keremcem predstavio svoj lik iz serije Gul Masali

Foto Credits: Internet Haber

Keremcem, koja se fokusirao na muziku i odbio mnoge ponude za glumu, prihvatila je ponudu iz projekta  Gul Masali. Keremcem će oživeti lik Adnana Fuata Demirčija u seriji, koja se snima u Isparti, a u kojoj glumi duo Erdem Kaynarca i Gulper Ozdemir.

Glumac, koji je uzbuđen što će se vratiti na setove, podelio je fotografiju svog novog lika na društvenim mrežama i rekao:

„Hoćemo li malo da čeznemo? Dozvolite mi da vam predstavim Adnana Fuata Demircija.”.

Keremcem, koji je na setovima od 2005. godine, učestvovao je samo u digitalnoj seriji pod nazivom Yetis Zeynep tokom perioda pandemije, i nije više želeo da se sastaje sa svojim fanovima na televizijskom ekranu. Obožavaoci Keremcema, koji su se sa zadovoljstvom vratili praćenju TV serija zbog njegove uloge u projektu , dali su stotine komentara na glumčevu objavu „Srećno“.

Tako će se Keremcem ponovo pojaviti na televizijskom ekranu ulogom u seriji Gul Masali tri godine kasnije, nakon TV serije Kimse Bilmez 2019.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Cem (@keremcem)

NOVO - Film Benden Ne Olur osvaja srca gledalaca!

By: TV Exposed