Ugur Gunes nastavlja pripreme za njegovu novu seriju

Turski glumac Ugur Gunes se već nekoliko meseci aktivno priprema za njegovu novu ulogu. Podsećamo, Ugur će tumačiti jednu od glavnih uloga u novoj seriji koja nosi naziv Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona.

Ugur Gunes nastavlja pripreme za njegovu novu seriju

Foto Credits: ABC Gazetesi

Gunes je radio na fizičkoj pripremi od dana potpisivanja ugovora. Posvetio se treninzima da bi u što boljem fizičkom stanju i izgledu dočekao početak snimanja ove serije. Tako nešto je zahtevala i uloga koju će tumačiti. Pored fizičkih treninga, Ugur je krenuo i na časove jahanja konja. U sklopu nove uloge očigledno će imati i scena jahanja, pa je Gunes o svemu mislio na vreme. Na svom zvaničnom Instagram profilu je podelio fotografiju na kojoj se nalazi na konju. U opisu je poručio “loading” i označio novu seriju Kanunsuz Topraklar.

Pored njega glavne uloge u ovoj seriji će tumačiti Esra Bilgic i Ezgi Celik. Radnja ove serije je smeštana u tridesete godine prošlog veka a doneće priču o gotovo nemogućoj ljubavi. Serija Kanunsuz Topraklar / Zemlja bez zakona će početi ove jeseni i biće emitovana na kanalu Fox TV.

Evo i fotografije koju je podelio turski glumac.

NOVO - Deniz Cakir otkrila da je bila žrtva psihičkog zlostavljanja!

 By: Milt-TV Exposed