Dobra atmosfera na snimanju serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Najposebniji trenuci koji su podeljeni snimljeni su iza kamere turske TV serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo.

Dobra atmosfera na snimanju serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo

Foto Credits: Haberler

Fanovi su oduševljeni jednom od novih objava na zvaničnim nalozima serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo na društvenim mrežama.

Deljeni su novi kadrovi iza kamere Kanala D serije Veda Mektubu, koju je producirala i producira kompanija Most Production, a na pozicji producenta se nalazi Gul Oguz.

Uz pominjanje da je nova epizoda ove turske TV serije veoma uzbudljiva, pažnju na društvenim mrežama privukle su i poze glumaca iza scene, koje su prikazane na novim fotografijama.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo ima veliku publiku, odnosno veliku podršku na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu. Iako gledanost još nije porasla iznad proseka kako se očekivalo, vidi se da je serija napravila značajne napore u pridobijanju gledalaca na neko vreme.

Podrška dobra gledanost i ne baš

Svi se nadaju da će se ti napori isplatiti već od naredne epizode koja nas očekuje večeras i da će brojke kada je u pitanju gledanost biti na znatno višem nivou.

Na fotografijama koje su objavljene se vidi i da je ekipa u intenzivnom, ali prijatnom radu u postavljenom okruženju.

Serija Veda Mektubu, koja dolazi na ekran sa svojom uspešnom glumačkom ekipom i uzbudljivom pričom, emituje se svakog ponedeljka uveče u 20:00 na Kanalu D.

NOVO - Berker Guven smatra da je Somer pomalo grub?!

By: TV Exposed