Berker Guven smatra da je Somer pomalo grub?!

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja da se sastaje sa publikom na ekranu Kanala D utorkom uveče.

Berker Guven smatra da je Somer pomalo grub?!

Foto Credits: Karar

Svoju glumu veoma uspešno pokazuje i Berker Guven, koji tumači lik Somera. Guven je rekao da u poređenju sa svojim prethodnim likovima nije imao mnogo problema sa portretisanjem Somera.

Glumac nije baš zadovoljan nekim osobinama karaktera. Poznati glumac, koji je rekao:

„Ne sviđaju mi se pomalo drske i grube strane Somera“, rekao je da je snimanje u Ayvaliku prošlo veoma dobro.

Projekat Uc Kiz Kardes / Tri sestre, TV serija Kanala D, koja je ostavila trag na ekranu već dve sezone i prati se sa interesovanjem, nastavlja da zatvara publiku ispred ekrana svakog utorka uveče.

O snimanju, svom liku i odnosu Turkan i Somera

Berker Guven, uspešan glumac koji je zauzeo tron u svačijim srcima sa likom Somera kojeg tumači u seriji, dao je posebne izjave o svom liku u ovoj priči, Someru. Komentarišući seriju Uc Kiz Kardes i lik Somera, poznati glumac je rekao:

„Veoma nam je prijatno u Ayvaliku, svi su umereni, tolerantni i prijateljski raspoloženi jedni prema drugima... Dok igram Somera u Uc Kiz Kardesu, osećam se prijatno, malo opuštenije. Ali takođe mi se ne sviđa deo Somera koji se ponaša malo grubo .”.

Govoreći o odnosu između Turkan i Somera, Guven je rekao: „Odnos Somera i Turkana je put promene dvoje ljudi koji su se venčali bez poznavanja i malo pritiska porodice…”

NOVO - Dan D za seriju Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed