Nova sezona serije Yargi donosi nova iznenađenja!

Možda jedna od najzanimljivijih turskih TV serija u prošloj sezoni je bila Yargi / Presuda, Sa finalom sezone publika je bila šokirana!

Nova sezona serije Yargi donosi nova iznenađenja!

Foto Credits: IMDB

Međutim, Sema Ergenekon, koja je počela da piše scenario za novu sezonu tokom leta, svojim objavama na društvenim mrežama pokazuje da je neophodno biti spreman na veće šokove! Yargi je jedna od najupečatljivijih TV serija sa zakonskom tematikom, koja se emituje na Kanalu D i okuplja publiku sa sasvim drugačijom pričom u svojoj prvoj sezoni. U seriji, gde su Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz uspešnom glumom oživeli likove advokatice Ceylin i tužioca Ilgaza, svi glumci su svake nedelje dobijali velike pohvale publike svojim nastupima.

O scenaristkinji Semi Ergenekon se pričalo koliko i o glavnim glumcima, a priča se i dalje. Zato što je Ergenekon uspela da održi uzbuđenje na visokom nivou izuzetno pametnom taktikom u ovoj popularnoj seriji a da nikada ne dosadi publici, uz to ne pomerajući granice strpljenja.

Šokantno deljenje scenariskinje na Instagram storiju i poruka – Nemojte se iznenaditi ako neko izađe iz groba, privuklo je dosta pažnje.

Stoga se interesovanje za seriju nije smanjilo, a serija Yargi / Presuda, koja je na ekran izlazila nedeljom uveče tokom sezone, nije izgubila prvo mesto u borbi sa rejting sa svojim najbližem rivalom, takođe uspešnom TV serijom Teskilat. U Presudi, koja će u novoj sezoni ponovo upoznati publiku svojom uzbudljivom pričom, ovoga puta publika će tražiti odgovore na pitanja da li je Ceylin zaista ubila Ilgaza, i ako jeste zašto ga je ubila i kako je do toga došlo!

NOVO - Zeynep i Civanmert iz Seni Kalbime Sakladim postaju sve popularniji par!

By: TV Exposed