Gokce Akyildiz tvrdi da će se serija Seni Kalbime Sakladim dopasti mnogim ženama

Gokce Akyildiz, koja je rođena u Sinopu 1992. godine, postala je jedan od najupečatljivijih, posebno sa likom Songul u TV seriji Kirgın Cicek. Glumica, koja je na snimanjima od 2003. godine, pokazala je snažnu glumu različitim ulogama.

Gokce Akyildiz tvrdi da će se serija Seni Kalbime Sakladim dopasti mnogim ženama

Foto Credits: Internet Haber

Gokce Akyildiz, koja je takođe privukla pažnju likovima Asli u TV seriji Fatih Harbiye i Zeynep u Medceziru, nakon što se pojavila u Kirgin Cicek između 2013. i 2018. godine, neko vreme je bila daleko od publike. Glumica, koja se preselila u rodni grad i živela tu sa porodicom neko vreme daleko od svih, vratila se na ekrane u zimskoj sezoni sa TV serijom Elkizi.

Gokce, koja je glumila zajedno sa Sevdom Erginci u ovoj seriji, srela se sa svojom koleginicom nekoliko meseci nakon završetka projekta, ovog puta u TV seriji Seni Kalbime Sakladim koja se emituje na TRT1 četvrtkom uveče, koja je romantična komedija. Međutim, prema Gokce Akyildız, glavni detalj koji izdvaja seriju je prisustvo snažnih ženskih likova.

Glumica, koju u seriji gledamo sa likom Deren, rekla je:

Svima nam je nedostajalo da vidimo snažne žene. Mogu reći da je to veoma slatka romantična komedija o ženama koje stoje čvrsto na svojim nogama i bore se za sopstveni život, a imaju i porodice. Bila sam tako uzbuđena kada sam pročitala scenario. Zato me je lik Deren oduševio i veoma sam srećna što sam deo takvog projekta.”

Ističući da na snimanju serije vlada vesela i energična atmosfera, poznata glumica je poželela da ova situacija pređe na publiku.

NOVO - Sarp Can Koroglu o sličnostima sa likom iz serije Gul Masali

By: TV Exposed