Dobri rezultati novog turskog filma Eren / Kesisme, Iyi ki Varsin Eren

Koronavirus je izazvao krize u mnogim sektorima u gotovo svim krajevima sveta. Kinematografija je sfera koja je možda i najviše pogođena situacijom koja traje već dve godine.

Dobri rezultati novog turskog filma Eren / Kesisme, Iyi ki Varsin Eren

Foto Credits: Hurriyet

Zatvoreni bioskopi su možda i najbolja slika stanja u svetu koje je izazvao ovaj virus. To je u mnogome otežalo posao kinematografima i dovela ovaj sektor u zaista veliku krizu. Ipak, pojavilo se „svetlo na kraju tunela“. Film Eren / Kesisme, Iyi ki Varsin Eren je ostvario najbolje rezultate gledanosti od kad je počela epidemija koronavirusa.

Film je trebao da svetlost dana ugleda još 29. oktobra prošle godine, ali se sve iskomplikovalo zbog dobro poznatih razloga. Premijera filma je bila 1. januara ove godine, a film je pogledalo 190 hiljada i 387 gledalaca. Podaci koji ohrabruju i zaista daju nadu da će se u doglednoj budućnost sve vratiti u normalu.

Film Kesisme: Iyi ki Varsin Eren / Raskrsnica: Srećno ti bilo Eren priča priču o životu Erena Bulbula. Eren je bio mladić koji je tragično izgubio život. Postao je žrtva napada PKK terorističke organizacije. On je pomogao policiji da zaustavi teroriste i tada je nažalost izgubio život.

Uloge u ovoj filmu tumače Ismail Hacioglu, Rahman Besel, Alayca Ozturk Gidisoglu, Emir Cicek. Pored njih u projektu glume i Multunur Lafci, Atay Yildiz, Ahmet Eren Tasdelen i Abdulkadir Omur. Režiser na ovom filmu je Ozer Feyzioglu. Scenario pišu Mert Dikmen, Ozer Feyzioglu i Alper Uyar.

Ceo projekat je urađen u koprodukciji kompanija Dijital Sanatlar Production i TRT.

NOVO - Novi glumci u TV seriji Baba / Otac

 By: Milt-TV Exposed