Serija Sicak Kafa nastavlja pripreme...

Rad na seriji Sicak Kafa reditelja Merta Baykala za Netflix se nastavlja. Ovo je izjavila poznata novinarka Ranini. Takođe je dodala da oni koji su čitali roman mogu da zamisle koliko će biti težak i dugotrajan proces priprema oko snimanja. Podsećamo da je serija adaptacija istoimenog romana Afsina Kume kojem je dodeljena Fabisad Gio Odulleri ...

Serija Sicak Kafa nastavlja pripreme...

Rad na seriji Sicak Kafa reditelja Merta Baykala za Netflix se nastavlja. Ovo je izjavila poznata novinarka Ranini. Takođe je dodala da oni koji su čitali roman mogu da zamisle koliko će biti težak i dugotrajan proces priprema oko snimanja.

Podsećamo da je serija adaptacija istoimenog romana Afsina Kume kojem je dodeljena Fabisad Gio Odulleri nagrada (udruženje naučne fantastike i fantazije) 2016.godine.

Ovo je distopija zasnovana na fenomenu poznatom od srednjeg veka, takozvanom "Saint Vitus Dance": civilizacija je suočena sa epidemijom , koja se prenosi sa čoveka na čoveka stvarajući problem „kolektivne nemoći “.

Turski filmski stvaraoci još uvek nisu stvorili punopravnu postapokaliptičnu seriju, nije iznenađujuće što priprema oduzima puno vremena.

By: TV Exposed