Saadet Isil Aksoy se vraća u serije!

Rođena u Istanbulu 1983. godine, Saadet Isik Aksoy je diplomirala na Univerzitetu Bogazici, odsek za engleski jezik i književnost.

Saadet Isil Aksoy se vraća u serije!

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja je na setove zakoračila sa TV serijom 2005. godine, ostala je upamćena po svojim efektnim nastupima i u TV serijama i u filmovima.

Glumica, koju smo gledali sa likom Viktorije u seriji Sulejman Veličanstveni, koji je ostavio traga u jednom periodu i prikazan kao možda i jedan od najboljih projekata u istoriji turskih TV serija, glumila je u mnogim TV serijama, ali to nisu bila dugoročna dela. Glumica, koju smo gledali u TV seriji Kordum 2016. i Vatanım Sensin godinu dana kasnije, odlučila je da se u narednom periodu ne pojavljuje u serijama.

Držeći se dalje od tržišta turskih TV serija zbog dugogodišnjeg života u Sjedinjenim Američkim Državama, glumica je nastavila da se pojavljuje na setovima sa nekim filmovima. Saadet Isil Aksoy, koja je bila pred kamerama za produkcije poput Ailee Saskin, Saf, Gorulmıs, ponovo se vratila u Istanbul. Glumica, koja je dobila različite ponude, prihvatila je ponudu za ulogu iz dugo iščekivane serije Sahmaran na Netflixu.

Ovog puta, vest da će Saadet Isil Aksoy biti jedno od imena koja će učestvovati u seriji Sahmaran, odnosno njenoj novoj sezoni, našla se u štampi. Nakon što je snimanje druge sezone počelo u Marmarisu, očekuje se da se ekipa uskoro preseli u Adanu i tamo ostane duže vreme.

Lik Saadet Isil Aksoy u seriji Sahmaran je takođe nešto što zanima mnoge. Nema jasnih informacija o tome da li će se glumica vratiti u SAD nakon snimanja serije ili će procenjivati druge ponude koje joj stižu.

NOVO - Burcu Biricik ne zaboravlja stare prijatelje iz serije Hayat Sarkisi

By: TV Exposed