Traje neizvesnost oko turske serije Sahmaran

Činjenica da gotovo da nema slika ili informacija sa seta serije Sahmaran, koja je snimljena prošle godine, čini publiku još radoznalijom.

Traje neizvesnost oko turske serije Sahmaran

Foto Credits: Internet Haber

Poznato je da serija, koja će se emitovati na Netflixu, ima fantastičnu priču. Serenay Sarikaya i Burak Deniz, koji su u glavnim ulogama, takođe su uložili velike napore da ne odaju bilo kakve informacije o projektu.

Prva sezona Sahmarana završena je u tišini, gotovo van vidokruga. Činjenica da nema mnogo informacija o seriji još više povećava radoznalost. Serija, koja je snimljena prošle godine u jesen, očekuje se da bude emitovana ove jeseni.

Ali ne znajući mnogo o seriji, druga sezona je bila na dnevnom redu. Ova situacija, koja povećava radoznalost publike, zapravo je znak da Netflix veoma veruje seriji! Sahmaran, u kojem glavne uloge igraju Serenay Sarikaya i Burak Deniz, oboje veoma uspešna i istaknuta imena prošlog perioda, otkriva da će to biti produkcija o kojoj će publika pričati narednih dana.

Činjenica da je scenario ove turske serije, koji već ima mističnu priču, napisao ime kao što je Pinar Bulut, koja je ranije potpisivala ambiciozne produkcije, takođe podržava ovo mišljenje. Nastavljaju se pripreme za drugu sezonu serije u režiji majstora imena Umur Turagay. Serija će se snimati u Adani, kao i u prvoj sezoni.

Duo Burak Deniz i Serenay Sarikaya, kada ih u intervjuima pitaju o seriji Sahmaran, ne odaju nikakve tajne. Jedina fotografija koja je izašla iz seta serije bila je fotografija snimljena na setu kako bi Sarikaya proslavila njen rođendan. Ovo deljenje su sa oduševljenjem primili obožavaoci dvojca na društvenim mrežama.

NOVO - Tozluyaka najgledanija serija i u prošloj nedelji

By: TV Exposed