Tozluyaka najgledanija serija i u prošloj nedelji

Objavljena je nova lista gledanosti turskih TV serija. Nova lista obuhvata period od 15. do 21. avgusta, a na njoj najgledanija je ponovo bila serija Tozluyaka.

Tozluyaka najgledanija serija i u prošloj nedelji

Foto Credits: Internet Haber

Kada je u pitanju rejting turskih TV serija samo njih nekoliko se može pohvaliti dobrim rezultatima ovog leta. Tozluyaka je projekat koji je bio najgledaniji prošle nedelje i ponovo je zabeležio porast u rejtingu koji je sada, u novoj epizodi u total kategoriji iznosio 5.80.

Na drugoj poziciji je nešto novija serija, Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koji je ostvario rezultat u total rejtingu od 3.97. Treća je serija Duy Beni / Čuj me sa 3.55. Četvrto mesto pripalo je seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe koja je ostvarila rezultat od 3.27. Tu se završava spisak serija koje ostvaruju solidne rezultate.

Na petom mestu bila je devet epizoda Gul Masali sa total rejtingom od 2.33. Šesta je serija Seversin sa 2.04. Projekat Balkan Ninnisi je zauzeo sedmo mesto sa brojkom od 2.03.

Osma je serija Kara Tahta koja je u toku prethodne nedelje emitovala 18. epizodu i ostvarila total rejting od 1.71. Na devetom mestu je projekat Ah Nerede sa 1.40, dok je deseto mesto zauzela serija Mukemmel Eslesme sa 1.17.

NOVO - Proslava za Neslihan Atagul na setu serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed