Proslava za Neslihan Atagul na setu serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Snimanje serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći u produkciji TMC Filma i koprodukciji Alim Yapima, koja će uskoro biti emitovana na televiziji Star, počelo je prošle nedelje.

Proslava za Neslihan Atagul na setu serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: Internet Haber

Neslihan Atagul Dogulu, jedno od najpoznatijih imena projekta, koji se sprema da ostavi trag u televizijskom svetu u novoj sezoni, dobila je rođendansko iznenađenje na setu. Na proslavi koju su organizovali njene kolege glumci i ekipa za Neslihan je sečena torta.

Podsećamo, u ovoj seriji gledaćemo ljubavnu priču iz istoimenog romana Peride Celal. Baris Ercetin preuzeo je režiju serije, u kojoj su Kadir Dogulu i Neslihan Atagul preuzeli glavne uloge i otvorili novi teren kao partneri u produkciji. Sledeća imena su se okupila u glumačkoj ekipi TV serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, čiji su scenario napisali Basar Basaran i Emre Ozdur:

Neslihan Atagul Dogulu, Kadir Dogulu, Zuhal Olcay, Tuba Unsal, Bertan Asllani, Ozge Ozder, Kaan Tasaner, Bestemsu Ozdemir, Levent Ozdilek, Ebru Aykac, Sencan Guleryuz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Ozgecen, Abdulkerim Ilhan. Tu su još i Hazal Senel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahsi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Unal i Oya Unal.

Pripremljen za susret sa publikom na ekranima Star TV-a, projekat Gecenin Ucunda prati Macide, koja ne može da bude srećna u svom poslovnom i privatnom životu, ispituje se o ljubavi na putu da pronađe sebe i ulazi u svet nikada ranije nije videla.

NOVO - Birce Akalay o svojim željama i snovima

By: TV Exposed